Arkitekti i madh i Edi Rames, i arrestuar për korrupsion në Itali

Arkitekti i madh i Edi Rames, i arrestuar për korrupsion në Itali

Marco casamonti, ishte arrestuar në dhjetor të vitit 2008 dhe rifitoi lirinë në janar 2009. Sipas “La Repubblica”, arkitektiti Marco Casamonti, ishte përfshirë në një tender prej 98 mijë eurosh.

Casamonti është themeluesi i studios “Archea”.  “Archea” prezantoi projektin për “Arenën Kombëtare”

Shpërndaje në: