Beteja ndërgalaktike mes jashtëtokësorëve, Tompkins sjell fakte të reja (Video/Foto)

Periskopi.com SOK

Fluturimet e luftëtarëve hapësinorë të Marinës së Yjeve “Star Wars” kanë mbrojtur fshehurazi racën njerëzore nga sulmet reptiliane për dekada të tëra, sipas autorit të UFO’ve William Tompkins.

Shkrimtari 92-vjeçar pretendon se ka punuar në industrinë e hapësirës ajrore për një institut të caktuar për hartimin e një anije kozmike anti-gravitacionale për marinën amerikane në vitet 1950 dhe 60.

Në librin e ri, “Të zgjedhur nga Jashtëtokësorët”, ai pretendon se këto artizanale ndërplanare detare masive u krijuan për të shmangur pushtuesit hardhucë jashtëtokësorë, që duan të skllavërojnë racën njerëzore.

Këto luftëra hapësinore, që thuhet se janë shumë të shkurtra, po ndodhin për të drejtën e dekadës siç njihet nga ata nën hundët tona, thotë ai. Megjithatë, në librin e tij ai paralajmëron se jashtëtokësorët hardhucë janë “duke u bërë më të fortë” dhe i bën thirrje marinës që të forcojë mbrojtjen e tyre – ose të përballet me rregullin e zvarranikëve, raporton “Hidden-truth”, transmeton Periskopi.

secret-space-war

Me sa duket, marina amerikane punon ngushtë me jashtëtokësorët nordikë, të cilët kanë hapësirë ​​të ngjashme të madhësisë së hënës. Me sa duket, Nordikët erdhën nga Ornamenti i Orionit dhe ndikuan në ndërtimin e piramidave.

Ndërkohë, armiqtë reptilian sulmojnë planetë të ndryshëm, i marrin ato dhe i vendosin banorët e atyre planetëve në skllavëri. Por njerëzit dhe Nordikët, të cilët punojnë me Marinën e SHBA’së për të zhvilluar teknologji të përparuar të anijeve kozmike, kanë bashkuar forcat për të ndërtuar një shumëllojshmëri të luftëtarëve hapësinorë të stilit luftarak?

I zgjedhur nga marina gjatë shkollës së mesme për të kryer punë kërkimore, Tompkins vizitoi rregullisht objektet e klasifikuara detare gjatë Luftës së Dytë Botërore.

secret-space-war-625551

secret-space-war-625537

Ai u punësua më vonë nga kompania Douglas Aircraft në vitin 1951, ku punoi me Nordikët gjatë një periudhe 12 vjeçare për të krijuar anijen kozmike anti-gravitacionale.

Këto dizajne përfshijnë binarin detar të anijeve 1.4 km dhe bartësin detar të anijeve prej 2.5 km. Sidoqoftë, anijet e mëdha hapësinore nuk u ndërtuan deri në vitet 1980, nën një program shumë të klasifikuar hapësinor të quajtur Solar Warden.

secret-space-war-625554

secret-space-war-625539

https://www.youtube.com/watch?v=bgY_H9QUnVI

Përfundimisht, kishte tetë grupe luftimi të bartësve të hapësirës që u ndërtuan për Marinën e SHBA’së. Për dekada të tëra teoricienët e konspiracionit kanë pretenduar se jashtëtokësorët kanë shkëmbyer teknologji të përparuar me SHBA’në.

Por tifozët e Tompkins insistojnë se libri i tij siguron dëshmi “të fuqishme” se marina amerikane ka punuar me jashtëtokësorët për të luftuar kërcënimet ndaj njerëzimit. Duke shkruar për “Exo-politikë”, Michael E. Salla beson se dëshmia për pretendimet e Tompkins është “substanciale dhe bindëse”./Periskopi/