Brenda javës raportohet për vrasjen e Elvis Pistës

Brenda javës raportohet për vrasjen e Elvis Pistës

Në prag të dy vjetorit të vrasjes së Elvis Pistës zyrtarit të Postës dhe Telekomit të Kosovës dhe kandidatit për deputet të Partisë Demokratike të Kosovës, ende nuk është zbuluar vrasësi.Mirëpo pritet që brenda një jave të dilet me informata të reja rreth këtij rasti, shkruan Gazeta Fjala.

 

 

 

Shpërndaje në: