Cila është e dashura e Mozzik

Cila është e dashura e Mozzik

Këngëtari i famshëm Mozzik, ishte i ftuar në emisionin Express në KTV. Ai ndër tjerash tregoi edhe për të dashurën e tij, e cila është paraja. Ai pret të martohet me të dhe të shumohet sa më shumë. Pa dyshim kjo ishte vetëm pjesa e shakasë. Ai nuk ka të dashur, por një ditë do ta ketë, sepse siç tha edhe ai çdo njëri ka nevojë për dashuri, sepse në fund të fundit është edhe ligj i natyrës.

Shpërndaje në: