Deputetja malazeze: Nëse diçka duhet të bjerë sot është Kuvendi, jo Qeveria

Periskopi.com Lajme

Deputetja e Lëvizjes Qytetare URA, Bozena Jelushiq, ka bërë të ditur se nëse sot në Malin e Zi duhet të bjerë diçka është kuvendi dhe jo qeveria.

“Nëse diçka duhet të bjerë sot, është ky Kuvend dhe nëse diçka duhet të mbijetojë me këtë lloj Kuvendi, atëherë është kjo Qeveri. Ashtu si është, me një gjykatë e një tjetër, me gjinitë që ka, se është Mali i Zi siç e kemi ne, ashtu jemi, as më mirë as më keq… Kjo qeveri është e vetmja që jep njëfarë të mundësisë”.

Ajo u bëri thirrje nënshkruesve të dy kërkesave për shkarkimin e Qeverisë që të marrin përgjegjësinë dhe të formojnë Qeverinë e re.

“Përpiquni të zhbllokoni Malin e Zi, në mënyrë që rruga e tij, simbolikisht, të mos shkojë drejt Venezuelës apo Rusisë”, tha Jelushiq.