Elefanti ‘bebe’ duke kaluar rrugën për herë të parë

Elefanti ‘bebe’ duke kaluar rrugën për herë të parë

Në një video interesante po qarkullon në internet. Në të shihet një elefant bebe i cili është shumë i frikësuar ta kalojë një përrua.

Pavarësisht të gjithave nëna e tij i qëndron afër, dhe mundohet ta mësojë. Por siç duket ai nuk ia del. Pas gjithë kësaj e tërë familja detyrohet të ndërroj kahjen e rrugëtimit.

Shpërndaje në: