FBI thotë se Trump s’ka lidhje me Rusinë

FBI thotë se Trump s’ka lidhje me Rusinë

“Zyra Federale e Hetimit (FBI) dhe krerët e shërbimeve sekrete janë gjithashtu të bindur se hakimet kundër Partisë Demokrate kishin për synim të godisnin zgjedhjet presidenciale dhe jo të bënin që të zgjidhej Trump”, thekson NYT.

Nëse këto informacione shfaqen të vërteta do të kapin në befasi demokratët që kanë bazuar një pjesë të fushatës për presidencialet në lidhjet mes Trump dhe Putin.

Shpërndaje në: