Filmat para dhe pas përdorimit të “Green Screen”

Filmat para dhe pas përdorimit të “Green Screen”

Në revolucionin teknologjik, sidomos në atë filmik, zë vend të madh edhe ‘Green Screen”.

Kjo teknologji përdoret më shumë në filmat aksion.

Shpërndaje në: