Foto të pa publikuara më parë: Sali Berisha me Enverin dhe Nexhmije Hoxhën

Periskopi.com Lajme

Gjithë jetën e tij politike, Sali Berisha e ka ngritur mbi kauzën e antikomunistit. Madje i ka ngritur vetës edhe mitin se është ai që e rrëzoi komunizmin dhe solli demokracinë në Shqipëri.

Por Top Chanel, përmes disa fotove ekskluzive e thotë të kundërtën e tij. Ai në këto foto shihet me Enver Hoxhën dhe Nexhmije Hoxhën.