Franca dhe Belgjika kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Franca dhe Belgjika kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Franca dhe Belgjika kanë kundërshtuar heqjen e vizave për disa shtete, përfshirë këtu edhe Kosovën. Liberalizimi i vizave për Ukrainën, Kosovën e Gjeorgjinë nuk do të ishte ideja më e mirë, kanë thënë zyrtarët francezë e belgë.

Shpërndaje në: