Fyelli nga kastraveci

Fyelli nga kastraveci

Zakonisht perimet përdoren për tu ngrënë. Por një njeri ka vendosur ta përdor një kastravec për të krijuar tinguj muzikor. Ky kastravec luan rolin e fyellit dhe krijon tinguj shumë të bukur.

Shpërndaje në: