Gjimnazi në Malishevë vendos për vazhdimin e grevës – i gjithë kolektivi votuan “për”

Gjimnazi në Malishevë vendos për vazhdimin e grevës – i gjithë kolektivi votuan “për”

Gjimnazi “Hamdi Berisha” në Malishevë ka vendosur që të vazhdojë grevën deri në plotësimin e kërkesave nga Qeveria.

Kjo është bërë e ditur nga vetë shkolla.

“Unanimisht, i gjithë kolektivi i shkollës sonë janë pro vazhdimit të grevës deri në marrrveshje me Qeverinë (edhe ata që nuk janë anëtarë të SBASHK-ut) dhe janë shumë të revoltuar me fjalorin e përdorur për diskriminimin e personalitetit të mësuesit”, thuhet në njoftimin e shkollës.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Shpërndaje në: