“Grushti i hekurt” që Mike Tyson ia dha kundërshtarit, ai ndaloi menjëherë meçin

Periskopi.com Sporti

Ishte koha kur Mike Tyson demolonte çdo kundërshtar në ring, madje goditja e tij e fortë detyroi bokserin Andrew Golota të merr vendim vetë për ta ndërprerë ndeshjen.

Ishte rundi i tretë ku Mike Tyson goditi fuqishëm afër veshit kundërshtarit gjë që në fillim nuk u duk serioze, shkruan Periskopi.

Por me t’u ulur tek këndi i ringut, Andrew Golota nuk dihej mirë dhe i thoshte trajnerit që të ndalonte ndeshje, ai nuk dëgjonte.

Golota vendosi të thoshte fjalën e fundit vetë, ai ndaloi ndeshjen dhe u largua nga ringu.

Shikoni momentin në video:

VIDEO