Hoti u kërkon deputetëve ta miratojnë rishikimin e buxhetit

Periskopi.com Lajme

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti pak orë para seancës ka kërkuar nga deputetët që të miratojnë buxhetin e rishikuar për vitin 2020-të.

Gjithashtu, kreu i Qeverisë, ka kërkuar që deputetët të miratojnë edhe marrëveshjet ndërkombëtare.

Ai ka shkruar se kjo i hap rrugë Kosovës që të vazhdohet me pagesën për të papunët dhe bizneset.

“Kjo na hap rrugë për të vazhduar me pagesën e masave të mëhershme për të papunë dhe biznese, si dhe për të nisur zbatimin e programit për rimëkëmbje ekonomike. Fondi për rimëkëmbje ekonomike prej 385 mil euro është pjesë e këtij buxheti”, ka shkruar kryeministri.

 

Shpërndaje në: