Hoxha i VV-së e shan me nënë Grenellin: “Edhe nëna prostitutë…”

Periskopi.com Fun

Duket se Vetëvendosje nuk po mund ta marrë veten pas akuzave nga Richard Grenelle se Kosova duhet t’i lë anash simbolikat dhe të fokusohet në përmirësimin e ekonomisë së qytetarëve. 

Tashmë, një goditje e rëndë z.Grenell i erdhi nga këshilltari i Kurtit sa ishte kryeministër, Elvis Hoxha.

Hoxha përpiqet ta tallë Grenellin duke thënë se ai mund të thotë që edhe nëna “është simbolike po nuk qe prostitutë e nuk sjell para dhe mirëqenie”, përcjell Periskopi.

Kjo fyerje nënkupton banalisht që z.Grenell do ta shiste edhe nënën e tij për përfitime materiale – gjë që natyrisht nuk qëndron. Ndërkohë që ekonomia e Kosovës vazhdon të mos jetë tema më e rëndësishme e angazhimit të VV-së përkundër që është problemi më i madh i qytetarëve të Kosovës.

Kujtojmë që në grupet e Vetëvendosjes në Facebook ambasadori Grenell është fyer madje edhe për orientimin e tij seksual.

Statusi i z.Hoxha: 

Grenelli mund të thotë se edhe nëna është simbolike po nuk qe prostitutë e nuk sjell para dhe mirëqenie.

Shpërndaje në: