Ja pse ajo është mbretëresha e gjoksit seksi në Instagram (Foto +16)

Ja pse ajo është mbretëresha e gjoksit seksi në Instagram (Foto +16)

 

 Modelja e Playboy Iryna Ivanova ka një gjoks bombastik.

Zeshkanja kohët e fundit është emëruar si ‘mbretëresha e gjoksit në Instagram” dhe këtë titull ajo e dëshmon shumë mirë se pse e ka merituar.

Me mbi 2.8 milion ndjekës në rrjetet sociale, Iryna di si të punojë me pasuritë e saj, pra gjoksin.
“Njerëzit supozojnë se për shkak se unë jam paraqitur lakuriq për Playboy, tani unë mund të bëj gjithçka, por unë jam në fakt një person shumë i turpshëm”.

Sidoqoftë, gjëja që Iryna nuk gëzoi për videon muzikore ishte që ajo duhej të mbante mbathjet e saj.

Duke folur për debutimin e saj të fundit, ajo tha: “Për fat të keq unë kam për të mbajtur një sytjena”, përfundoi Iryna Ivanova.

Modelja e Playboy Iryna Ivanova ka një gjoks bombastik. Zeshkanja kohët e fundit është emëruar si ‘mbretëresha e gjoksit në Instagram” dhe këtë titull ajo e dëshmon shumë mirë se pse e ka merituar, transmeton lajmi.net. Me mbi 2.8 milion ndjekës në rrjetet sociale, Iryna di si të punojë me pasuritë e saj, pra gjoksin. “Njerëzit supozojnë se për shkak se unë jam paraqitur lakuriq për Playboy, tani unë mund të bëj gjithçka, por unë jam në fakt një person shumë i turpshëm”.

Sidoqoftë, gjëja që Iryna nuk gëzoi për videon muzikore ishte që ajo duhej të mbante mbathjet e saj. Duke folur për debutimin e saj të fundit, ajo tha: “Për fat të keq unë kam për të mbajtur një sytjena”, përfundoi Iryna Ivanova.

Shpërndaje në: