Jeta në punë

Jeta në punë

Shumë prej jush kaloni një pjesë të madhe të jetës në punën/zyrat tuaja.

Çdo zyrë ka zakonet dhe karakteristikat e saj: fillimin e ditës, kohën e drekës, marrëdhëniet e ndryshme mes kolegësh.

Por shpesh ato momente ju bëjnë të lumtur dhe mbesin si të rëndësishme për ju, transmeton Klan Kosova.

Shpërndaje në: