Kadri Veseli: Xhavit Haziri, një prej pishtarëve të parë të lirisë së Kosovës

Periskopi.com Lajme

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kujtuar sot në 21 vjetorin e zhdukjes, veprimtarin e Lëvizjes Kombëtare Xhavit Hazirin.

Përmes facebook, Veseli, tha se Haziri është një nga pishtarët e parë të lirisë së Kosovës dhe hyn në radhën e heronjve të hershëm.

”Xhavit Haziri është një prej pishtarëve të parë të lirisë së Kosovës. Ai hyn në radhën e heronjve të hershëm dhe lavdia e tij do të jetojë përgjithmonë në mendjet dhe zemrat tona, si shembull se si duhet të punohet dhe luftohet për atdheun.

Shpërndajeni për t’i nderuar heronjtë tanë!”

Akademia për Xhavit Hazirin

Xhavit Haziri është një prej pishtarëve të parë të lirisë së Kosovës. Ai hyn në radhën e heronjve të hershëm dhe lavdia e tij do të jetojë përgjithmonë në mendjet dhe zemrat tona, si shembull se si duhet të punohet dhe luftohet për atdheun.Shpërndajeni për t’i nderuar heronjtë tanë!

Posted by Kadri Veseli on Tuesday, 17 September 2019

Shpërndaje në: