Këta janë emrat e vërtet të artistëve tanë

Këta janë emrat e vërtet të artistëve tanë

Blero Muharremi fillet e karrierës i kishte filluar me Memli Krasniqin. Kënga e tyre më e suksesshme ishte “Kthehu Ti”. Pas kësaj Memli vazhdoi karrierën në politik, ndërsa Blero edhe sot e asaj dite në muzikë. Me kalimin e kohës ai u bë dhëndri i Memlit. Por kjo nuk zjgati shumë, pasi ai u nda nga Teuta. Tani Memli është vetëm shoku dhe daja i vajzës së saj Tara.

Shpërndaje në: