Këto ishin dy momentet kur ishte mërzitur Ibrahim Rugova, sipas Hysenit (Video)

Periskopi.com Lajme

Në janarin e 2020-ës, anëtari i LDK-së, Skender Hyseni, ka folur në Zona B për dy momente kur është mërzitur presidenti Ibrahim Rugova.

“Mund t’i ketë munguar gjithçka tjetër, por guximi asnjëherë, për ta thënë gjënë e duhur në kohën dhe vendin e duhur”, tha ndër të tjera Hyseni.

Në 16 vjetorin e vdekjes së Rugovës, ua risjellim këtë pjesë të rrëfimit të Hysenit.