Kjo është qendra gjigante që shqiptarët planifikonin ta çonin në ajër (Foto)

Kjo është qendra gjigante që shqiptarët planifikonin ta çonin në ajër (Foto)

Policia gjermani i ka arrestuar dy vëllezërit gjatë natës në Duisburg, 28 vjeç dhe 31 vjeçar.

Te dy, dyshohet se kanë planifikuar sulm terrorist në qendrën e Oberhausen “CentrO, qendër kjo me 250 dyqane dhe 14 mijë vende për parkun e veturave.

2-w-993-q-high-c-0-bild-1_1482483343-4354236

 

Shpërndaje në: