”Kosova ta vazhdojë reformën në drejtësi, të luftojë krimin e organizuar” – Kërkesat e Varhelyit ndaj Kurtit

”Kosova ta vazhdojë reformën në drejtësi, të luftojë krimin e organizuar” – Kërkesat e Varhelyit ndaj Kurtit

Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi, Oliver Varhelyi është takuar me kryeministrin Albin Kurti në Bruksel para takimit të Këshillit për MSA-në.

Komisioneri i BE-së, Varhelyi ka njoftuar se me kryeministrin Kurti ka diskutuar rëndësinë e vazhdimit të reformës në drejtësi.

“Me kryeministrin Albin Kurti para takimit  të Këshillit të Stabilizim-Asociimit të BE-së për Kosovën. Diskutuam rëndësinë e zbatimit të shpejt të Planit Ekonomik dhe Investues për Ballkanin Perëndimor si dhe punën e vazhdueshme në reforma që përfshinë reformën në drejtësi, luftën kundër krimit të organizuar”, ka thënë Varhelyi

Shpërndaje në: