Krasniqi Veselit dhe Thaçit: Kur gënjyet? Dje apo sot?

Krasniqi Veselit dhe Thaçit: Kur gënjyet? Dje apo sot?

Jakup Krasniqi ka shktuar një shkrim në Facebook, ku kritikon Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin, se kanë gënjyer ose në të kaluarën ose sot.

Mësojeni pse Krasniqi u thotë kështu.

Shpërndaje në: