Kristi: Ta fitojë Luizi është në dështim Shqipëria

Kristi: Ta fitojë Luizi është në dështim Shqipëria

Mbrëmjen e kaluar Luizi, Kristi dhe Maestro shkuan në nominim pasi thyen rregullat.

Ata janë futur bashkë në tualet, dhe për këtë Luizi tha se e kishte strategji.

Pas përfundimit të “prime-t”, banorët kanë diskutuar me njëri-tjetrin lidhur me fituesin.

Kristi tha se nëse Luizi e fiton do të ishte në dështim Shqipëria.

Si duket do të ketë përballje të forta mes tyre.

Shpërndaje në: