Kur veprojnë ligjet e fizikës në pishinë fëmijësh

Kur veprojnë ligjet e fizikës në pishinë fëmijësh

Lodrat e fëmijëve sot mund të përmbajnë çdo ligj, por jo ato të fizikës.

Ky baba është fizikant dhe po implementon në pishinën e fëmijëve disa ligje të fizikës.

Mësojeni pse…

 

Shpërndaje në: