Kurti emëron dhe prezanton veten për një pozitë: “Albin Kurti kryesues”

Periskopi.com Lajme

Kryeministri Albin Kurti, e ka vendosur vetveten si kryesues të Komisionit Ekzekutiv për Zhvillimin e Sistemit të Arsimit dhe Aftësimit Profesional, i cili është themeluar sot me vendim të kabinetit të tij qeveritar.

Kurti, propozoi që ai ta kryesojë përbërjen e komisionit derisa në të njëjtën përbërje propozoi emërimin e katër ministrave të tij në cilësinë e anëtarëve.

“Komisioni do të ketë këtë përbërje: Albin Kurti – Kryeues, Arbërie Ngavaci, Hekuran Murati Rozata Hajdari, Artane Rizvanolli, Majlinda Rizvanolli – Bajraktari, Enis Spahiu”, tha Kurti.

Propozimi i tij u miratua me shumicë të votave në mbledhjen e qeverisë.