Largohen fëmijët emigrantë nga kampi Calais

Largohen fëmijët emigrantë nga kampi Calais

Dy autobusë që bartnin të  miturit e parë u larguan nga zona në 08:30 sipas kohës lokale.

Fëmijët e pashoqëruar do të dërgohen në qendrat e pritjes në të gjithë vendin.

Ata  kanë jetuar në kontejnerë anijesh, duke shpresuar  se do të udhëtojnë për në Britani të Madhe. Por autoritetet franceze kanë bërë regjistrimin e tyre  dhe nuk do të ketë transferim drejt Britanisë. Ata do të trajtohen në Calais.

Shpërndaje në: