MC Kresha vizitoi fansin e tij në QKUK

MC Kresha vizitoi fansin e tij në QKUK

Këngëtari MC Kresha ka vizituar një fans të tij në QKUK. Ai është Veton Kryeziu nga Xërrrxa e Rahovecit.  I riu ka 7 ditë që është në gjendje kome.

Një I afërm I tij pohoi se ai është rritur me këngët dhe foto e këngëtarit. Më anë të kësaj ata menduan që kjo do të ndikoj pozitivisht në shëndetin e tij.

Përmes “Klan Kosova” këngëtari tha që ai lëvizi pak disa gjymtyrë. Ai shpreson që vizita e tij të rezultoj sukseshëm.

Shpërndaje në: