Me kë do të sjell këngë Majki?

Me kë do të sjell këngë Majki?

Majk dhe Agon Amiga po përgatiten për këngën e tyre të radhës. Ende nuk dihet se kur do të publikohet kjo këngë. por një gjë dihet sigurt, nga kjo këngë pritet shumë.

Shpërndaje në: