Me not përreth Britanisë, 33-vjeçari përshkruan 1800 milje

Periskopi.com Fun

Aventurieri Ross Edgley, 33 vjeç u bë personi i parë që noton përqark ishullit Britanik duke përshkruar rreth 1800 milje.

33-vjeçari e nisi gjithcka në 1 qershor duke notuar për rreth 12 orë çdo ditë.

Ross Edgley përllogaritet të ketë shpenzuar 500 mijë kalori në këtë aventurë, ndërsa pati jo pak probleme shëndetësore dhe kryesisht me gojën dhe gjuhën për shkak të ujit të kripur.

Atij iu rezervua një pritje prej kampioni.

Shpërndaje në: