Ministri Aliu raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Periskopi.com Lajme

Sot do të mblidhet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Në këtë komision do të jetë i ftuar edhe Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturë (MMPHI), Liburn Aliu, ku edhe do të shqyrtohet raporti i auditmit të performancës “Mbledhja, trajtimi dhe asgjësimi i mbeturinave komerciale”.

Mbledhja ku pritet të jetë ministri Aliu do të fillojë në ora 10:00.