Ministri Shala i cili njihet për punësime familjare, flet për kulturë të pavarur

Ministri Shala i cili njihet për punësime familjare, flet për kulturë të pavarur

Kujtim Shala i cili njihet për punësimet familjare në ministrinë e cultures ka dhënë disa leksione se si kultura duhet të jetë e pavarur

Ai deklaron:
Detyrë primare e politikave të kulturës është që të krijojnë parakushte për një kulturë të lirë dhe të pavarur
Në këtë drejtim ne kemi punuar që të krijojmë kushte që institucionet e kulturës, institucionet publike të funksionojnë në mënyrë të pavarur.

Shpërndaje në: