Muzika me ‘kilikera’

Muzika me ‘kilikera’

Një grup muzikor suedez ‘Ëintergatan’ kanë krijuar një makinë të pabesueshme , me 2000 topa mermeri që ne i quajmë ‘kilikera’.

E ndërtuar nga muzikanti suedez Martin Molin .

Lëshon tinguj shumë të bukur si pjesë e organos dhe pak elektro, Ku mijëra ‘kilikera’ lëvizin në të

Shpërndaje në: