Nënë beqare dhe boksiere e pamposhtur

Nënë beqare dhe boksiere e pamposhtur

Kampionja e boksit heather hardy trajnohet në Brooklyn, New York. 33 vjeçarja, nënë  e divorcuar filloi të bëntë boks pasi lindi vajzën e saj .

Ajo u ftua për t’iu bashkuar ekipit të dyluftimeve, dhe vetëm pas tre javësh fitoi ndeshjen e parë dhe tani ajo është e pamposhtur.

Shpërndaje në: