Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

Periskopi.com Zoya

Thuhet se të gjithë e kemi një sozi diku në botë dhe prova për këtë janë këta personazhe të njohur. Disa ngjajnë më shumë e disa më pak, por të përzgjedhurit e Insider, vështirë t’i dallosh nga njëri-tjetri:

#1 – Sarah Hyland dhe Mila Kunis

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#2 – Chelsea Handler dhe Elizabeth Banks

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#3 – Jeffrey Dean Morgan dhe Javier Bardem

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#4 – Penelope Cruz and Salma Hayek

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#5 – Katy Perry dhe Zooey Deschanel

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#6 – Leele Sobieski dhe Jennifer Lawrence

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

Apo #7 – Jennifer Lawrence dhe Bella Hadid

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#8 – Nina Dobrev dhe Victoria Justice

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#9 – Rupert Grint dhe Ed Sheeran

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#10 – Liam Neeson dhe Ralph Fiennes

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#11- Amy Adams dhe Isla Fisher

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#12 – Margot Robbie dhe Jaime Pressly

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#13 – Emma Mackey dhe Margot Robbie

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#14 – Zach Braff dhe Dax Shepard

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#15 – Zoe Saldana dhe Thandie Newton  

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#16 – Jessica Chastain dhe Bryce Dallas Howard

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#17 – Jesse Eisenberg dhe Michael Cera

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

#18 – Paul Reubens dhe Alan Cumming

Ngjashmëri e frikshme: Të famshmit që duken si njëri-tjetri!

Shpërndaje në: