Ngjyrat që do të jenë në modë gjatë sezonit pranverë-verë

Ngjyrat që do të jenë në modë gjatë sezonit pranverë-verë

Paraqitja e jashte gjithmonë ka rëndësi. Kreatorët më të famshëm të modës kanë dhënë rekomandimet e tyre për këtë verë. Ata preferojnë më shumë ngjyrën e bardhë, atë të argjend dhe të arit.
Ndërsa për adhuruesit e ngjyrës së zezë ajo preferohet në fustana të natës. Do të dukej më bukur po të ishin fustane të hapura.

 

 

Shpërndaje në: