Nis autopsia e Astrit Deharit (VIDEO)

Nis autopsia e Astrit Deharit (VIDEO)

“Me kërkesën e familjes është lejuar sjellja e ekspertëve të pavarur të jenë në cilësinë e vëzhguesve. Ekipi i mjekësisë ligjore është i përbërë nga tre specialistë të mjekësisë ligjore. Nga jashtë është sjellë një ekspert i mjekësisë ligjore, zotëri Besim Ymaj. Një patolog nga Anglia, Besim Latifaj dhe një mjeke nga Lëvizja Vetëvendosje, Hatixhe Latifi Popovci”, ka thënë Arsim Gërxhaliu.

Ai ka shpjeguar se prezentë kanë qenë edhe zyrtarë të tjerë relevantë dhe janë prezantuar të gjitha dokumentet të cilat i kanë poseduar rreth këtij rasti deri më tani.

Për detaje më të shumta shikojeni videon më poshtë./Zeri.

 

 

Shpërndaje në: