“Një lojtar si Messi lind çdo 50 ose 100 vjet”

Periskopi.com Sporti

Marco van Basten krahasoi Leo Messin dhe Cristiano Ronaldon. Sipas tij, argjentinasi është shumë më i mirë.

Debati se cili nga dy yjet e mëdhenj është më i mirë ka disa vite që vazhdon. Van Basten ka një mendim shumë të fortë për këtë çështje.

“Ronaldo është një lojtar i madh, por ata që thonë se ai është më i mirë se Messi nuk dinë asgjë për futbollin ose e thonë me keqbesim”, tha Van Basten.

“Messi është i vetmi. E pamundur të ndiqet, e pamundur të përsëritet. Një futbollist i tillë shfaqet çdo 50 apo 100 vjet”, përfundoi holandezi.