Pallaska: Zëvendësimi i Komandantit të FSK-së duhet të bëhet me ceremoni solemne ushtarake e jo me postime në Facebook

Periskopi.com Lajme

Avokati Dastid Pallaska ka folur rreth emërimit të Komandantit të ri të FSK-s, ku sipas tij zëvendësimi i Komandantit të FSK-së duhet të bëhet me ceremoni solemne ushtarake, siç ndodhi më 15 mars 2015 kur Gjeneral-lejtant Rrahman Rama pranoi detyrën nga Gjeneral-lejtant Kadri Kastrati.

Pallaska ka thënë se, nëse fotografia e sotme nga Presidenca dhe postimi në Facebook i Kryeministrit paraqesin tërë “ceremoninë” e zëvendesimit të Komandantit të FSK-së, kjo nuk i bënë nder askujt.

“Po që se fotografia e sotme nga Presidenca dhe postimi në Facebook i Kryeministrit paraqesin tërë “ceremoninë” e zëvendësimit të Komandantit të FSK-së, kjo nuk i bënë nder askujt. As ish Komandantit, as Komandantit të ri, e as FSK-së, ka shkruar Pallaska, përcjell Periskopi.

Ai ka kujtuar ngjarjen e ish Komandanti Kadri Kastrati në kohën kur është dekoruar nga Ministria e Mbrojtjes dhe Komandanti i Gardës Kombëtare të shtetit të Iowa-së në ShBA.

Postimi i plotë: