Para se t’i lani flokët, qitni kripë në shampon: Efekt magjik që ju lë pa fjalë!

Para se t’i lani flokët, qitni kripë në shampon: Efekt magjik që ju lë pa fjalë!

A e keni ditur që shtesa e kripës në disa produkte kozmetike në të vërtetë përmirëson ndikimin e tyre?

Për shembull, nëse qitni pak kripë në shampon, ndërkaq keni flokë të yndyrshme, do të jetë zgjidhje ideale për ju!

Efekt të shkëlqyeshëm arrihet nëse produktin për kujdes të flokëve e ngrohni dhe i shtoni pak kripë. Pastaj qiteni në flokë dhe lëreni të qëndrojë 20 minuta.

Kjo është mënyra ideale për të krijuar vëllimin e flokëve.

Do të shihni një ndryshim rrënjësor në flokët tuaj të cilat tashmë do të shkëlqejnë nga bukuria dhe jo nga yndyra.

Shpërndaje në: