Pence: Foli populli amerikan, zgjodhi kampionin e vet

Pence: Foli populli amerikan, zgjodhi kampionin e vet

Tim Pence, tashmë zëvendëspresidenti i SHBA-ve, ka mbajtur fjalimin e tij pas fitores së Donald Trump në zgjedhjet presidenciale, duke thënë:

“Kjo është një natë historike. Populli amerikan ka folur, dhe populli amerikan e ka zgjedhur kampionin e tyre të ri. Amerika ka zgjedhur një president të ri. Është pothuajse e vështirë për mua për të shprehur, nderin që unë dhe familja ime e kemi… [të jem] zëvendës president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës”.

Turma është e ngazëllyer, duke brohoritur SHBA! SHBA!

Shpërndaje në: