Performanca e dy fëmijëve që po mahnitë botën

Performanca e dy fëmijëve që po mahnitë botën

Këta dy vogëlush kanë sjellur në skenë një këngë të vjetër klasike.

Por rrëfimi nuk përfundon këtu. Kur t’i shihni ata se si perforojnë dhe si këndojnë, ju thjesht do të mahniteni.

Shpërndaje në: