Plagoset një person me armë zjarri në Vaun e Dejës

Plagoset një person me armë zjarri në Vaun e Dejës

Plagosje ne Vaun e Dejes. Nje person i plagosur me arme zjarri eshte derguar ne Spitalin e Shkodres.

Policia po kryen veprimet per te gjetur vendin dhe rrethanat e kesaj plagosje. Nga sa mesohet behet fjale per shtetasin Pjeter Kola nga Lezha rreth dy vjet. I cili ndodhet ne sallen e operacionit.

Shpërndaje në: