Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Periskopi.com Zoya

Ky sezon është nga më të rehatshmit, përsa i përket këpucëve. Sandalet nuk kanë taka të larta dhe një pjesë e mirë e trendeve kryesore janë sandale/shapka të sheshta, që mund t’i vishni kudo. Përgatituni me një pedikyr dhe bëhuni gati të vishni një prej modeleve të mëposhtme:

– Sandale “peshkatari”

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

– Sandalet/shapkat “mules”

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

– Shapka me gisht

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

– Sandale me lidhëse: Vitet ’90

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

– Shapkat-sandale klasike “birkenstocks”

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

– Gurë dhe shkëlqim

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Pranverë-verë 2021: 6 llojet e sandaleve që ju duhen!

Burimi: Who What Wear

Shpërndaje në: