Pretendimet e prokurorit Michalczuk: Viktimat e Salih Mustafës ishin pjesë e LDK-së

Periskopi.com Lajme

Ai poashtu ka prezantuar edhe disa të dhëna tjera për kompleksin që është përdorur nga Salih Mustafa dhe sipas tij provat e Prokurorisë do të tregojnë se krimet e pretenduara janë kryer nga i akuzuari.

“Ish-pjesëtarë të Brigadës 153 të UÇK-së do të dëshmojnë se ky kompleks ishte përdorur nga njësiti BIA i cili komandohej nga i akuzuari. Provat e ZPS-së do të tregojnë se krimet e pretenduara nga ne janë kryer nga i akuzuari. Provat e Prokurorisë nuk do të lënë asnjë pikë dyshimi se këto krime kanë ndodhur dhe i akuzuari ka qenë përgjegjës për to. Ndërtesa e rrethuar është ndërtesa ku kanë ndodhur krimet të cilat ngrihen si pjesë e aktakuzës. Këtu përshkruhen tri ndërtesa në Zllash, ku në prill 1999 janë mbajtur në mënyrë të paligjshme dhe janë keqtrajtuar disa të burgosur shqiptarë të Kosovës”, ka thënë Prokurori i ZPS-së.

Shpërndaje në: