Prorektori Faton Berisha ligjëron 15 lëndë në Universitetin e Prishtinës

Prorektori Faton Berisha ligjëron 15 lëndë në Universitetin e Prishtinës

Profesori Faton Berisha ligjëron së paku 15 lëndë në Fakultetin e Shkencave Matematikore në universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Veç kësaj, ai i mban edhe disa vende të tjera pune jashtë UP-së.

Dy nga vendet e punës, Berisha i ka në Universitetin e Prizrenit dhe në Gjimnazin Matematikor në Prishtinë, që paguhen po nga buxheti i shtetit. Dy të tjera janë jashtë UP-së, përkatësisht në Universitetin e Tetovës dhe kolegjin “Biznesi”, shkruan sot “Koha Ditore”.

Shpërndaje në: