Pyetje që secili mashkull dëshiron t’i dëgjojë

Periskopi.com Zoya

Parashtrojni partnerit tuaj sa më shpesh të jetë e mundur pyetje me qëllim që ta ruani freskinë në lidhjen tuaj…

Le të jenë këto pyetje të ëmbla dhe joshëse. Parashtrojni këto pyetje me një ton tërheqës…Bëjeni partnerin tuaj të jetë i entuziasmuar!

1.Shkojmë të shohim ndeshjen?

Bleni bileta për futboll, basketboll ose hendboll. Shkoni bashkë dhe do të argëtoheni.

2.Shkojmë në kinema?

Sugjeroni një natë të shkoni në kinema dhe të shihni një film të cilin e dini se do të jetë shumë interesant, edhe nëse ju nuk do ta kishit zgjedhur për ta parë vetë.

3.Pizza dhe birrë?

Një natë të tillë besoni se nuk do ta refuzojë.

4.Do ta luajmë sonte “lojën” e re?

Kjo është muzikë për veshin e tij. Befasojeni me diçka të re dhe argëtuese në dhomën e gjumit.

5.A mundem të t’i lidh sytë?

Dhe lëreni të fantazojë…

Shpërndaje në: