Rexhep Selimi: Vendimi i Kushtetueses për presidentin, lidhet me protagonistin

Rexhep Selimi: Vendimi i Kushtetueses për presidentin, lidhet me protagonistin

Rexhep Selimi thotë se vendimi i Kushtetueses në rastin e Thaçit, lidhet me protagonistin, pra vetë Thaçin.

Ai deklaroi:

Jo rrallëherë drejtësia në Kosovë, përfshirë edhe Gjykatën Kushtetuese ka arritur të jetë aq e kapur, saqë të mos shohë materien e lëndës, por të shohë protagonistin, dhe mendoj se ky vendim ka ardhë jo për shkak të materies po për shkak të protagonistit i cili është Hashim Thaçi si kandidat për president i Kosovës. Kështu që sikur të ishte ndonjë kandidat tjetër, normalisht edhe përgjigjia do të ishte tjetër nga Gjykata Kushtetuese.

 

Shpërndaje në: