“Rolling Stones” dalin kundër Trump

“Rolling Stones” dalin kundër Trump

Donald Trump është një fans i flaktë i “Rolling Stones”, por grupi muzikor është rebeluar mjaft me të, pasi pa marrë leje ai i ka përdorur hitet e tyre gjatë mitingjeve zgjedhore.

Grupi ka thënë se nuk i ka dhënë leje shtabit zgjedhor të Trumpit që të shfrytëzojë këngët e tyre dhe se kanë kërkuar që menjëherë të ndalojë te përdorë muzikën e tyre.

Shpërndaje në: