Rrahman Jasharaj me kryesindikalistë tjerë mesazh Kurtit për vitin 2022: Unë jam populli (Video)

Periskopi.com Lajme

Albin Kurti nuk ka pasur kundërshtarë të denjë nga partitë politike sivjet, por megjithatë u përball me kundërshti nga vet populli prej të cilit i mori votat.

Periskopi ka përgatitur një video festive në të cilën tregon përmbledhtazi përplasjen që kishte Kurti me kryesindikalistët e vendit.

Në këtë video që shfaq Rrahman Jasharajn, Blerim Sylën dhe kryesindikalistë të tjerë duke dhënë mesazhin “Unë jam populli!” kontestohet shpërdorimi i këtij termi nga politika për agjenda të caktuara populiste derisa tregohen kërkesat e tyre konkrete nga Ekzekutivi.

Ju ftojmë të ndiqni videon në fjalë: